NOVINKA od Nutrend - Whey Core protein za bezkonkurenční cenu
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Novinky
14.12.2021
Práce s cookies
Provozovatel webové stránky Golemos s.r.o.,  společnost Golemos s.r.o., se sídlem v Zátkovo nábř. 448/7, 370 01 České Budějovice, Česká republika, IČ ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
07.03.2023
Jarní detoxikace organismu
Ano či ne? Otázka, kterou se zabývá mnoho studií. Názory na detox jsou různé, najdou se zastánci, kteří si detox nemůžou vynachválit. Ovšem najdou ... číst celé
17.02.2023
Jaké vitamíny a minerály brát v zimním období
Vitamíny a minerály jsou nejpodstatnější suplementací, kterou tělu můžeme dopřát. Proč tedy v zimním období více dbát na suplementaci vitamínů a miner... číst celé
31.01.2023
Hořčík - proč, kolik a jakou formu užívat
Hořčík neboli magnesium je minerál, který poslední dobou užívá mnoho lidí nejen z fitness branže, ale i v běžném životě smrtelníků, jako doplněk strav... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. OSVČ Kristýně Šťastné, fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona, se sídlem A.Petržely 481, 69642 Vracov, IČ 09123156 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jarní detoxikace organismu
07.03.2023
Jarní detoxikace organismu
Ano či ne? Otázka, kterou se zabývá mnoho studií. Názory na detox jsou různé, najdou se zastánci, kteří si detox nemůžou vynachválit. Ovšem najdou ... číst celé
Jaké vitamíny a minerály brát v zimním období
17.02.2023
Jaké vitamíny a minerály brát v zimním období
Vitamíny a minerály jsou nejpodstatnější suplementací, kterou tělu můžeme dopřát. Proč tedy v zimním období více dbát na suplementaci vitamínů a miner... číst celé
Hořčík - proč, kolik a jakou formu užívat
31.01.2023
Hořčík - proč, kolik a jakou formu užívat
Hořčík neboli magnesium je minerál, který poslední dobou užívá mnoho lidí nejen z fitness branže, ale i v běžném životě smrtelníků, jako doplněk strav... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

 

Platba kartou

 

Informace pro zákazníky

 

 

 

Kamenná prodejna

Otevírací doba
Po-Pá: 12 - 17 h

Štefánikova 285/21
695 01 Hodonín
Tel.:+420 778 044 055

Kontakty
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 9-17 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz